Post by disvirecopos on Feb 17, 2022 1:42:50 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Fall Dudes (Early Access) ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Fall Dudes (Early Access) IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat kód nekonečné krystaly ▞▞▞
▞▞▞ Fall Dudes (Early Access) 2022 version ▞▞▞
Skvělá hra, tým odvedl skvělou práci, ale tato hra by měla být brzy aktualizována včetně multiplayeru a nové a vzrušující úrovně Tvůrci by se na tuto věc měli dívat svrchu, až tato hra svítí
Hra byla velmi zajímavá, ale my se nepřihlásíte a získáte vítězství a nedostanete žádnou odměnu.
Fall Dudes (Accès précoce) Arcade ijt
Tato hra je trochu cool, ale váš soupeř je počítač a můžete hrát offline
Ovládání je tak špatné. Některé úrovně jsou nemožné kvůli ovládání. Odpojit se od serveru 3krát za sebou je opravdu špatné
Fall Dudes (Early Access) Arkade nny
Dobrá hra. Ale měli byste zvýšit grafiku, přidat nové mapy, přidat nové postavy, umístit emoce, měli byste přijít se stabilní aktualizací a také udělat hru hladkou, velmi pokulhává, měli byste ji vylepšit více, abyste měli počítačový zážitek jako kluci na podzim.
Všichni hráči, se kterými hrajete, jsou roboti. Dával jsem pozor na jména a jsou vždy stejná jako 'noah, levi, elijah atd. Někdy se pohybují velmi roboticky
Dlouhá doba načítání, když něco děláte. Někdy se načítání nedokončí, dokud aplikaci nerestartujete
Je to velmi dobrá a zajímavá hra, protože má nějaký problém s internetem. Kdykoli hraji tuto hru, pak v 1. nebo 2. kole to ukazuje, že jste odpojeni od serveru
zkušenost je velmi dobrá • měli byste zapracovat na plynulosti a grafice hry a odstranit reklamy ...po této hře kiliing!
Přál bych si, aby existoval režim pro více hráčů a způsob, jak se s nimi spřátelit. Taky to trochu zaostává. Kromě toho je to skvělé.
Ve hře to ukazuje, že režim pro více hráčů je v obchodě Play k dispozici od 5. října, ale jeho 8. října a žádná aktualizace režimu pro více hráčů A nejhorší úhel pohledu Řekněte nám přesné datum režimu pro více hráčů
Super Bunny Man ve službě Steam
▷ Jaký bude další hit královské bitvy? - 【Srovnání】
Hra je velmi dobrá, ale rád bych se podělil o své návrhy 1) Můžete přidat online hráče a možnost pro více hráčů 2) Musíte přidat více úrovní, protože úrovně jsou velmi snadné. Ale hra je to velmi dobrá...
Hra je pěkná, ale nenechává mě hrát, žádá mě o připojení ke Google Play, ale vypadá to cool a zajímavá hra
Bryan Guy Adams OC OBC (narozen 5. listopadu 1959) je kanadský kytarista, ... Demos of Adams' early songs were rejected by numerous record companies.
Velmi vynikající hra, ale ve hře je dokonce mnoho zpoždění, opravte to a muliplayer by měl přijít dnes, ale nebyla žádná aktualizace o multiplayeru, proč chci důvod, ale hra je velmi dobrá, čekám pouze na multiplayer
Dávám této hře 3 hvězdičky, protože první 3 úrovně se vždy opakují .... Hrál jsem tuto hru před 1 měsícem a dostal jsem pouze 3 části úrovně a díky tomu je hra nudná ... zkuste prosím vytvořit novou úroveň s novými překážkami díky čemuž bude hra vypadat atraktivně..... A hra má opravdu dobrou grafiku, ale někdy se pokulhává, i když hraji na zařízeních s vysokou RAM ....
Líbí se mi ta hra, je zábavná jako kluci na podzim, ale myslím, že přidejte další úrovně, jako je šplhání po slizu, fotbal, ovocný spěch, pokles šestiúhelníku a další...tato hra má nejvyšší potenciál být mezi 3 nejlepšími srpnovými hrami.
Tahle hra není ani zdaleka podzimní kluci. Je to offline hra se špatným ovládáním a grafikou. Měl by být online s velikostí 1-2 GB. Je doba, kdy si lidé hrají na podzim, ale uživatelé mobilních telefonů ne. Myslel jsem, že mi to dá tu zkušenost, ale není to ani zdaleka
Toto je nejlepší hra. Tuhle hru mám moc rád, ale nejprve získáte velmi nízkou grafiku, ale můžete ji změnit na velmi vysokou, jejich možnost v nastavení udělat vysokou grafiku a hlavní věc, která přijde v multiplayeru na 5. říjen na to čekám. Je to úžasné, kritické. Děkuji
Pěkná hra, ale potřebuje nějaká vylepšení, 1. po odehrání jednoho zápasu se načítání drží na 80%...musel jsem ji restartovat.
Je to nejzábavnější hra, jakou jsem kdy hrál,... Velmi úžasná a skvělá hra,.. připomíná mi podzimní kluci na PC😎😎😎😎.. Myslím, že je nyní ve vývoji...a čeká na nové a další úrovně
Hra je docela dobrá, ale grafika je trochu špatná a hra také trochu pokulhává. Také herní zážitek také není tak skvělý. Vyžaduje poměrně hodně úprav a poté z toho může být skvělá hra. Budu na to čekat.!
Podmáslové řízky - Vaříme s Vendy
Cooking City: Restaurant Games Παιχνίδια arcade wbor
Velmi nejlepší hra, ale na podzim je mnoho problémů Dudes (1) když jsem byl v minulém kole kvalifikován, hra nedostala žádnou odměnu (2) v této hře je pouze 6 úrovní. Jsem velmi unavený hraním stejných úrovní, které přidáte více úrovní jako podzim kluci (3) nebudeme hrát s našimi přáteli. proč . (4) V této hře nejsou žádné legrační postavy jako podzimní kluci. (5) Dáte bezplatné emoce, prosím. To je důvod, proč lidé tuto hru neinstalují. Žádám vás, abyste vyřešili všechny tyto problémy, až budete.
Nejlepší hra bez čepice 💯 Dokonce jsem o ní natočil video! A pro ty, kteří říkají, že to není online, protože je to časný přístup! Vývojáři tvrdě pracují na tom, aby nás pravidelně aktualizovali! Doufám, že uvidím režim Hexagone, ale přesto je to ta nejlepší hra, jak zažít podzimní chlapy na mobilu!
Tato hra je dobrá, ale má minimální počet úrovní, což po nějaké době začne nudit. Navrhuji přidat alespoň 10 nových úrovní a poskytovat neustálé aktualizace a tato hra otřese žebříčky🤘
Budeš mít online režim?
Fall Dudes (Early Access) Arkadspel qssx
Potřebujete více úrovní, stejně jako upgradovat obtížnost a prodloužit úrovně než obvykle. Některé chyby by měly být opraveny.
Tato hra je doslova úžasná. I když prohraju, užívám si to. Hraji tuto hru, kdykoli se nudím.👍👍👍 Ale žádám vás, povolte režim pro více hráčů ve svých nadcházejících aktualizacích 🙏🙏
Poté, co se načítání každé hry zastaví na 80 % a režim pro více hráčů nebyl přidán, řekl jste, že bude k dispozici 5. října, dnes je 8. října a není dosud přidáno. Takhle nevyvíjíte hru, kterou jsem vám dokonce poslal e-mailem poslouchat svou komunitu. Nejhorší vývojáři.
Jakože sorry ale timhle berete penize developmentrum fall guys lidi pokud si chcete zahrat fall guys na mobilu tak si ho kupte na pc a pak si stahnete apku ktera vam spoji mobil s telefonem nebo si proste počkejte do zimy kdy vydaj pravou verzi fall guys na mobil zdarma Vývojáři vytvářejí něco originálního. Ne kopie populárních her, které jen kradou peníze od lidí, kteří vytvořili původní hru.
Kde je verze pro více hráčů?! data 06.10.2020 , Bylo plánováno, že bude možné hrát multiplayer na 5. října!
Stále mrznete na 80 % a stále žádný multiplayer? Myslel jsem, že dnes je ten den!
Důvod, proč jsem dal 5 hvězdiček, protože vývojáři pracují příliš tvrdě na vytvoření této hry a nová úroveň bludiště byla úžasná, ale jsou tu nějaké problémy, kterým čelím -- 1) Přidejte další úrovně, protože hrát tyto úrovně znovu a znovu je nějak nudné 2) Přidejte režim pro více hráčů (online) 3) Opravte chyby v šťastných dveřích a pohyblivých dveřích Děkujeme