Post by eclopgolfvande on Feb 8, 2022 19:36:37 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Brick Breaker : Space Outlaw ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Brick Breaker : Space Outlaw IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мами бъг ресурс ▞▞▞
▞▞▞ Brick Breaker : Space Outlaw 2022 version ▞▞▞
Твърде лесно, не е забавно
Повече реклами, отколкото игра. Глупаво.
Харесвам играта, но е отвратително колко много реклами имат. По-добре изтрийте това приложение. Зле ми става като гледам всички реклами.
Brick Breaker : Space Outlaw Spillehall wbz
Много реклами
👍
Може да е най-добре. Нямате друга функция
Играта е супер забавна и наистина се наслаждава на играта, завърших всички нива с три звезди и последното (saggitarius-610), но няма да покаже в моята информация, че saggitarius е готов, а също така няма друг начин да събирам минерали, когато изчистиш всички нива, исках да завърша всички съзвездия, но просто не мога, защото вече не мога да събирам минерали
Направете много трудна промяна на модела на етапа
Показва наистина страховити реклами
Добра игра, но твърде много реклама
Добре дотук. Започна преди 5 минути.
Реклами при стартиране, реклами преди да играете, реклами навсякъде. $ за монети, но не можете да харчите монети за нищо. Още един куц прахосник на данни.
Обичам всички страхотни способности, но играта е начин да се улесни, обезпокоително е колко е лесна.
Memes Wars Toiminta bej
Нивата са кратки, има неща, които падат по целия екран. Няма контроли за чувствителност. Събирате ли монети? Ежедневни влизания? Тази игра е просто бъркотия. Имам чувството, че очаквам да играя понг, но се оказах с тенис на Марио.
На ниво 87 играта се срива, а също и някои реклами карат играта също да се срива
10 секунди след отварянето на приложението и вече бях атакуван от 3 реклами
всичко е наред,
времето минава
Djr
Екранът е твърде зает
Мех
Доста забавно губене на време, но имаше няколко неща, които не работеха правилно: умножителите на топките не винаги работеха и линията за прицелване е грешна, ако се опитате да отскочите топката
За много реклами иначе добре
Забавно
Обичайте играта. Мразете всички изскачащи прозорци на всеки 5 секунди
Твърде много добавки
не е лоша игра, но има път до много реклами, понякога повече от 1 в една игра. поради тази причина съм навън
Продукт с най-лошо качество. Когато стартирах играта, рекламата започна все едно е действителната игра, а след това още една разсейваща реклама с диалог "Продължи", но това също беше реклама. Вие разсейващи измамници. Ще си спомня издателството. SUPERBOX.INC
Обичам го. Продължавайте така, разработчици.
Това е много хубава и интересна игра. Харесва ми. Много е хубаво да инсталирате тази игра
Рекламите са навсякъде и постоянни. Когато за първи път отворя играта, звукът е като звука thx в началото на по-стари филми, просто супер силен. И тогава все още не съм намерил приложение за валутата в играта, освен да въртя колело, за да получа повече във валутата на играта... играх 100 нива
Твърде много реклами, в началото !!! Махни това!
Изоставането и проблемите са разочароващи, иначе забавна игра
Повече екстри от очакваното е трудно за отхвърляне
Много ми харесва тази игра, но не знам защо събираме монети?? Няма полза от тях 😂 дори можете да плащате истински пари за монетите, но няма какво да купите с тях!
Все още се опитвам да намеря менюто/урока..
Наистина се наслаждавайте да го играете, средство за борба със стреса
؟؟
Забавна е
Твърде много добавки. Премахване сега
Много забавно. Много забавления.