Post by eclopgolfvande on Feb 8, 2022 19:30:38 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Age of Z Origins:Tower Defense ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Age of Z Origins:Tower Defense IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheaty zvyšujú zlato ▞▞▞
▞▞▞ Age of Z Origins:Tower Defense 2022 version ▞▞▞
Je to dobrá hra, ale mali by ste pracovníkom ukázať fyzickú kondíciu, keď sa činnosť vykonáva
najlepsia
Hra je návyková a zábavná. Po mesiaci hrania si myslím, že možnosť jednorazovej platby vo výške asi 5 dolárov by mala poskytnúť relatívnu ľahkosť a prémiový pocit, ktorý by odlišoval bezplatných a platených hráčov. Hra má rôzne schémy umožňujúce väčšiu moc tým, ktorí môžu platiť, čo je dobré, ale malo by to vyhovovať aj tým, ktorí hrajú a nemajú žiadne alebo málo peňazí. Hra sa odklonila od témy útoku zombie k stratégii a vojnovej hre. Viac strategických zombie bude plusom.
Neviem, čo robím, alebo či mám vôbec skúsenosti alebo schopnosti zabíjať na mape, nie som si istý, ako to funguje
Konečne niečo zaujímavé
Super návykové a zábavné
Perfektná hra
Veľmi úžasné. Plné stratégií a objavovania
hoho
Celý deň som sa nemohol prihlásiť! Len sedí na obrazovke načítania a nič nerobí. Oh a nie, nie je to Tower Defense hra. Je to online vojnová hra s minihrou Tower Defense
Veľmi dobrá grafika
Bol som veľmi poučený o tejto hre, o mobilnej časti, o možnostiach P2W a áno, o Zombies ako o súperovi. Prešlo pár hodín a s radosťou môžem povedať... Na ničom z toho nezáleží!! Je tu silná Tower Defense hra. Hlboko alebo primerane, inovujte a skúmajte. S tonami a tonami možností. Vojaci, tanky, budovy, zdroje, dôstojníci.... PEKLO VŠETKO je vylepšiteľné. (Čo sa môže ukázať ako viac „záťaž“ ako „úžitok“), ALE to sa ešte uvidí, ako hra napreduje. FR To musíte mať!
Áno, toto je prvýkrát, čo som hral, ale tieto hry som si užil☺️
Super.
Túto hru som ohodnotil 5 hviezdičkami, ale zmenil som to na 2 kvôli tejto novej nedávnej aktualizácii so zlúčením svetov. Myslím si, že toto bolo najhoršie rozhodnutie a mám pocit, že to zničí hru, najmä pre súčasných a nových hráčov. Mali to nechať rozdelené medzi svety a pokračovať v prázdnych vojnách...
Jooj
Skvelá hra! Vďaka!
Ak sa nespojíte s Facebookom alebo Google Play, neexistuje spôsob, ako jednoducho získať prístup k ostatným účtom. Ak to zviažete len obyčajným e-mailom, neexistuje spôsob, ako sa prihlásiť, ktorý by som mohol nájsť s ľahkosťou alebo so základným porozumením hlúpych telefónnych hier. Sakra, už míňam peniaze s touto aplikáciou...
Typické bezplatné hranie, plaťte a plaťte a plaťte, aby ste si užili odpad, ktorý by ste očakávali od hry zadarmo. Mal som to vedieť lepšie, ako to nainštalovať.
Zábavná hra, nie to, čo som si myslel z videí, ale páči sa mi množstvo vecí, ako je budovanie miest a armády v kombinácii s obranou veže. Problémy: Tower Defense sa veľmi rýchlo stáva nemožným, pretože je založený na raste mesta, ale je len nepríjemné, aká je ťažká. Hlavný dôvod, prečo som chcel hrať túto hru, bola ochrana veže a pripadá mi to ako chytenie peňazí za to, a ani potom nákup hotovosti veľmi nepomôže... Dajte prosím viac úrovní obrany veže. Tiež... výzva raid rally wave 4 uviazla na...
Hrá sa od začiatku hry. Naozaj si želám, aby priniesli späť dovolenkové príšery namiesto nezmyselných pretekov v ťahaní
Aktualizovaná recenzia. Ďalšie grafické vylepšenia. Skvelá hra a snaha zdokonaliť sa v podobných strategických hrách. - Dal by som tomu 3,5 hviezdičiek: určité zlepšenie v cenzúre slov, ale stále veľká komunikačná výzva, keď sa normálne slová alebo časti zobrazujú ako ****. Opravte to a dám ďalšiu hviezdičku. Jednoduchšie používanie samostatných aplikácií pre úplné strategické relácie.
Hrozné Po stiahnutí stále hlása, že sa nedá prečítať manufest... Opravte hru skôr, ako ju budete inzerovať
Túto hru hrám asi 3 roky. Nedávno nejaký hlúpy hráč, ktorý má vysokú pozíciu na serveri 1*4, správa sa, akoby hru vlastnil, a začal vymazávať ostatných hráčov, ktorí nespĺňajú jeho požiadavky. Koho by toto zaujímalo? To je dôvod, prečo si vaša hra teraz zaslúži jednu hviezdu, pretože vývojárov hier to nezaujíma. Nestrácajte čas a míňajte peniaze tu.
Je to hrozná hra. Všetko tam ide pomaly a hrrrrrrrooooooozzzzzzzzznnnnnnneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem miemami.😡💩💩😡
Mätúce, ale návykové a zábavné. Toľko aspektov hry.
Skvelá hra, je tam veľa akcie!! Ale to množstvo akcie sa míňa naozaj rýchlo. Pretože plyn/mobilita v hre začína na 100%, ale míňa sa rýchlejšie, LEN ako keď sa pokúšate zabiť zombíkov za malé odmeny. Ospravedlňujem sa, že som negatívny lol Snažil som sa zhromaždiť pár vecí a stále som nedostal položku, ktorú potrebujem POTREBUJEM TOOUP GRADE JE TO UŽ MESIACOV a všetko, čo môžem, je hrať ďalej! TAK JE TO ZÁBAVNÁ hra, AK ste veľmi trpezliví alebo vám nezáleží na míňaní peňazí UN1Kingchittaphong!💪🏼
Zábavná hra sa jednoducho musí stať súčasťou väčšieho cechu, inak vás pustia ostatní hráči a stanete sa len farmou. Najväčšia vec, ktorá sa mi nepáči, sú teleportované útoky, jednoducho teleportujete základňu ypur a útočíte na hráčov. Je mi ľúto, že ste tam umiestnili svoju základňu, ak chcete zaútočiť, mali by ste cestovať, aby ste sa dostali ku mne.
aktualizovať. Priniesol som balíček a mal som zlato, ktoré sedelo v rss vreciach, skúsil som ich použiť takmer 3000 a hádajte, čo mali bug stratil to všetko bez zlata. Napíšte im správu a žiadna odpoveď. Čo nie je nezvyčajné, poslal som správu predtým a trvalo 14 mesiacov, kým som odpovedal, že nemôžu nič urobiť. Takže už nebudem míňať peniaze 🙃
No neviem, zatiaľ sa mi to páčilo. Mám výhrady. Prečo laserové delà ignorujú zombíkov?
v pohode
Táto hra je celkom úžasná. Nemôžem to prestať hrať. Odporúčam každému, kto hľadá zábavu a dobrodružstvo.
Age of Z Origins:Tower Defense استراتژی bgc
Málo až žiadne informácie o tom, ako hrať.
Po aktualizácii som mal problém s hrou, tak som sa obrátil na ťavie hry a opravili to naozaj rýchlo do 1 dňa, ďakujem za rýchlu opravu! Túto hru hrám asi rok a milujem ju! Aby ste postúpili, musíte veľa drieť
Zatiaľ dobré, občas trochu závadné
Docela fajn
Nie je to zlý spôsob, ako zabiť čas... Čas je operatívne slovo. Za výhru sa veľmi platí a upgrade si vyžaduje veľa času. Ale napriek tomu je to zábava, dokonca aj pre mňa a môžem hrať
Miloval som túto hru, ale stratil som 2 z mojich účtov, s ktorými som mal dosť vysoké hodnotenie, pretože prihlásenie na Facebook prestalo fungovať 🤬
Závislý! Nedá sa to odložiť dlhšie ako hodinu. Tower Defense bola spustená len nedávno. Umožňuje neustálu činnosť. Považujem to za dosť náročné, no zároveň obohacujúce. Chcel by som vidieť popisy typov zombie/príšer. Inak sú tam nevysvetliteľné dĺžky mapy bez bodov na nastavenie zbraňových systémov. Stručne povedané, veľmi ma to baví!
Zábavná kombinácia tower defense a stratégie
Age of Z Origins:Tower Defense Stratégiai játékok ygvo
Deje sa toho príliš veľa, je to extrémne ohromujúce. Zisťujem, že VŠETKY tieto RPG hry ako táto sú VŠETKY ROVNAKÉ, len iný príbeh. Dúfam, že niekto príde s niečím novým a sviežim. Bolo by úžasné, keby sa hráč mohol viac zapojiť do bitiek, ako v Crime Star City od GameLofts. Keď sa nad tým zamyslím, je to jediná hra, ktorú som videl, kde má hráč pocit, že je skutočne súčasťou bitky. Len by som si prial, aby to bolo stále v obchode Play😞😞😵😵❗
Dragon City Mobile ব্যাজ vaul
Dobré veci. Tiež vysoko návykové
Ľahko sa zbiera a je veľmi zábavné hrať... celé hodiny... ale za veľkú cenu, keď sa začnú diať udalosti.
👍🤟
Celkom dobrá hra. Pay to win berie všetku zručnosť a je veľmi operatívne. Ak neplánujete minúť 1 000 USD+ USA, budete zničení. Veľa, veľa chýb. Hral som viac ako rok a strávil som veľa. Závada spôsobila poruchu štítu stratila 6 mesiacov vývoj vývoj nikdy nereagoval, nehovoriac o odstránení problému, tak som skončil. JustADeadBoy #184
Dobrá hra
Túto hru hrám dva roky a minul som veľa peňazí. Hra je veľmi oneskorená počas veľkých udalostí, ktoré často vedú k výrazným stratám. Camel by radšej vytvoril nové používateľské rozhranie, aby vyzval hráčov, aby míňali viac peňazí, ako opraviť herné rozhranie a meškať! Nedávno som mal problém v hre počas neplatnej udalosti a namiesto pomoci alebo vyriešenia mi o tri dni neskôr odpovedali, že je všetko v poriadku a aby som bol opatrnejší! Ťažko to urobiť, ak hra nefunguje správne!