Post by eclopgolfvande on Feb 8, 2022 19:15:43 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dynamons World ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dynamons World IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod daugiau kristalų ▞▞▞
▞▞▞ Dynamons World 2022 version ▞▞▞
Tai labai graži pokemonų patirtis, tokia nuostabi ir graži 🎯
Greitai atnaujinkite žaidimą, kad visi galėtų mėgautis naujomis sritimis
Dynamons World Lomu spēles krj
Man patinka šis žaidimas, man reikia gauti atnaujinimą. Esu įstrigęs perticuler arenoje... Taigi, apie tai netrukus bus kalbama, bet ne.
Labai idomu
Labai gražus ir ypatingas žaidimas
Kodėl neatnaujinate šio žaidimo, po klaude pilies nėra naujo lygio
Puikus žaidimas, bet viena problema yra ta, kad nėra paskyros, kurią būtų galima pasirašyti, todėl jei dėl kokių nors priežasčių ją pašalinsime, turime pradėti kelionę iš naujo 🙄
Tai labai blogas žaidimas. Kai mes naudojame savo pagrindinį puolimą, jie praleidžia puolimą ir mes pralaimime kovą, todėl tai yra labai blogas žaidimas mano pasirinkimu
Labai geras žaidimas, bet 1 problema yra aš turiu 4 raktus Noriu į Klaudžio pilį, bet mačiau nuo 4 mėnesių, jis netrukus pasirodys man labai patinka šis žaidimas, bet išėjau, nes Klaudės pilis neatsidaro, turiu talpyklą visi krison taip pat ugnis,vanduo,žolė man atsibodo šis žaidimas dabar žaisiu šį žaidimą tada kai bus atnaujintas ir galėsime eiti į Klaudės pilį 😑
Blogiausias žaidimas, kurį kada nors žaidžiau, bet nuostabi grafika. Tai užima daug laiko. Ir po kurio laiko žaidimas ir sako, kad netrukus pasirodys nauji dalykai.. Dar blogiau .Nėra atnaujinimo nuo 2017 m.
Tavo žaidimas toks nuobodus😑 kur yra Malkratas
Šiame žaidime nėra Pokemon evoliucijos, todėl blogas žaidimas
Geras žaidimas, bet šį kartą turėjau bėdą, kad po kiekvienų rungtynių, kurias žaidžiau, jis pakabinamas. Patikrinkite ot. Taip pat prašome išleisti Klaudės pilies atnaujinimą šiame žaidime, nes kiekvieną kartą, kai jį atsisiunčiau, tai yra pagrindinė problema. kad nesugebame atrakinti Klaudės pilies
Tikrai geras žaidimas Man patinka visi dinamonai, bosų mūšiai ir užduotys. Bet IDK kodėl, bet kai aš nugalėjau Shelby vaikiną, aš tiesiog norėjau dar 2 raktų ir Klaude atėjo ir pasakė: "Taigi, atrodo, kad jūs nugalėjote mane suradęs tuos raktus, aš jau turiu 2 iš jų"... Taip. Tai buvo normalu..... Bet. Kai paliečiu Klaudės vietą. Žaidime buvo rašoma „Prašome atsisiųsti programą mobiliesiems, kad galėtumėte žaisti toliau“, net aš žaidžiau savo mobiliajame telefone. Kodėl? Bet aš ištryniau žaidimą, nes man nepatiko žaidimas. nebebuvo smagu
Puikus žaidimas, bet reikia atnaujinti, visi laukia ilgai ir pabandykite apsvarstyti mokamus dalykus, pvz., leidimą ar kažką, šis žaidimas gali būti vienas geriausių žaidimų, nes jis turi tokį potencialą...
Šiam žaidimui skiriu 2 žvaigždutes, nes žaidžiau šį žaidimą nuo 1 metų, bet Klodo pilis vis dar neatsidaro ir aš turiu 100 procentų visose vietose .. todėl prašau greitai atnaujinti šį žaidimą
Kaip atidaryti klaudės pilį, papasakokite apie tai... prašau! Prašau! Prašau!
Kai bandau žaisti šį žaidimo ekraną, staiga nerandu, prašau, greitai ką nors padaryti
Šis žaidimas yra gražus ir toks įdomus, tačiau jame yra daug klaidų, todėl ištrinu šį žaidimą ir įvertinu šį žaidimą 2 žvaigždutėmis😾😾😡😡
Puikus žaidimas, man jis labai patinka, daugelis monstrų yra kaip pokemonai
Geras žaidimas
Mielas ir šaunus
Šis žaidimas yra nuostabus, bet noriu, kad atnaujintumėte, įtrauktumėte daugiau istorijų ir kuo greičiau atidarytumėte kludes pilį.....prašau....... Turiu 4 raktus ir noriu kitų 2 raktų, bet jo galbūt nėra ši versija......prašau kuo greičiau atnaujinkite šią versiją... Dabar atidarėte kludes pilį, bet aš baigiau užduotį, ar galite kuo greičiau atidaryti naują sritį... Prašome ....☹️
Paskutinė sala, kurioje yra paskutiniai du raktai, yra prieinama nuo 1 metų Tai labai blogai, dar vienas dalykas, kad kai kurie salos viršininkai neturi mums, kodėl? Kaip malakite
Man patinka šis žaidimas. Bet aš baigiau Šelbio salą. Bet klaudes pilis neatnaujinta ir parašyta greitu laiku prašau atnaujinti klaudes pilis ir kai dinamonai bus lygiai aukštesni jie turėtų turėti kitą etapą ar evoliuciją.😈😈
Dynamons World Fabularne wva
Tai šaunus žaidimas, bet reikia daugiau naujų dinamonų. Smagiai praleisti laiką...😃
tai geras žaidimas, bet klaudes pilis jau greitai ateina jau seniai. Ar galite greitai ją pataisyti, kad gautumėte aukštesnį įvertinimą
Vertinu 3 žvaigždutėmis, nes gijimo procesas yra per ilgas, kai rimtai žiūrite į aukštą lygį, mano dinamonai užgyja maždaug valandą, o kodėl avataras visada yra berniukas, nes mano seseriai tai patinka, bet ji nori būti mergina . Be to, lygiavimo procesas yra per sunkus. Nes tuos brangakmenius taip sunku gauti, bet kai tavo lygis žemas, tai lengva ir viskas.
Tai labai geras žaidimas, kurį norėjau skirti 5 žvaigždutėmis, bet to nepadariau, nes nėra kalude pilies atnaujinimo, nėra prisijungimo prie facebook. 2019 m., kai žaidžiau, buvo „kalude kastle“ atnaujinimas, bet dabar nėra jokios priežasties, kodėl pašalinote naujinimą, ačiū.
Viskas gerai, bet klaudės pilis sako tuoj jau metų metus .mano reitingai žemi, nes noriu Klaudės pilies. Prašau padaryti Klaudės pilį. Prašau. Man nuobodu laukti metų metus. Galiausiai turėjau jį pašalinti. 😔😔
Bet urvas neatsidarė kelias savaites, ar jis atsidarė bet kuriam iš jūsų, prašau atsakyti. Daugiau techninių klaidų .žr. kovojant aš susirgau, kad jis nukentėtų, nors ir puola mus, tai dinamonas užpuls ir miršta nuo ligos, bet vėl tas pats žmogus gauna galimybę užpulti
Mėgaukitės lėtu žaidimo greičiu ir ekrane pasirinkite nustatymo režimą
Dynamons World Rol ijro etiladigan ykhf
Helix Stack Jump: Fun Addicting Ball Puzzle Казуални xkt
AR jis su internetu
Geras žaidimas man patinka šis žaidimas🥰😍l. Lengva žaisti.. Suteikite daugiau vietų ir nuotykių, taip pat duokite mikrofoną 🎤 kalbėtis su žaidėjais internete .. 😋#dinamonų pasaulis
Man patinka žaisti žaidimą, bet sunku pakelti monstrus, kad gaučiau pinigų
Sveiki.. Visų pirma ačiū, kad sukūrėte puikų žaidimą... Antra, aš esu dynamons world youtuberis... Gaunu tiek daug komentarų apie klaudės pilį.. Noriu sužinoti, kodėl jūs, vaikinai, nepridedate klaudės pilies pasaulio ... Praėjo daug laiko.. Beveik visi baigė visus kitus pasaulius.. ir jiems nuobodu.. Taigi tai yra nuolankus prašymas, prašome suteikti mums informacijos
kiekvieną kartą, kai mano dinamonai nukentėjo, jie nepastebi, o žaidimas yra toks nuobodus
Man tai dar labiau patinka!!! Tai geriau nei kitos dinamono dalys, istorijos neįtikėtinos, o nauji dinamonai nuostabūs. Man patiko nauji du tipai. (Tamsiai ir elektriniai)😁😁👍 Laukiu naujų atnaujinimų!!!
kurį laiką žaidimas vėluoja ir neveikia.......Klaudes pilis neatidaryta..už tai..prašau kuo greičiau atidaryti..
Smagu, kad jie ištaisė keistus nesklandumus, todėl gaunu 5 žvaigždutes, taip ir toliau dirbk!
Man patinka šis žaidimas, bet čia yra klaida, ši kasta nėra atrakinta, ji rodo, kad netrukus ateis, prašome atnaujinti man nepatinka kiti kizi dinamos pasaulio žaidimai, atnaujinkite
Dynamons world yra labai GERAS žaidimas. Dėkojame už Klaudso pilies atnaujinimą. Tačiau prašome atnaujinti naują pasaulį, kad gautumėte naujų dinaminių įrenginių.
Norime, kad būtų galima pasirinkti mikrofoną internetinėje arenoje, o komandos – internetinėje arenoje
WoW yra daug būdų
„Bang the game“ yra super operatyvus, jei toks esi. Turite mažai RAM įrenginį, nei žaiskite neprisijungę 😝😝 Bet tikrai nauja vieta yra nuostabi
Prašome pateikti daugiau atnaujinimų, plz, užbaigiau naują sritį, pridėkite naujų sričių, man tai patinka 🎮
Senesnė versija veikė puikiai, tačiau ši versija rodo per daug trikdžių